Aankomst en de eerste 2 dagen
Door: myrteruiters
Blijf op de hoogte en volg Myrte
10 Augustus 2010 | Verenigd Koninkrijk, Londen
We zijn met 13 nagelstylisten een is na de eerste dag al terug gevlogen naar australie omdat ze het niet meer zag zitten. Echt zonde van je tijd en geld! De groep is erg leuk veel verschillende culturen. Ook mijn kamer genootjes zijn erg gezellig twee meisjes uit engeland en een uit zuid afrika die al een contract heeft afgerond. Je snapt natuurlijk wel dat we alles aan haar vragen over hoe het is op de boot wat we kunnen verwachten etc.
Vandaag (dinsdag 10 aug) heb ik mijn eerste CND les gehad. We krijgen eigenlijk alles precies van het begin weer uitgelegd. Hoe je nagels moet zetten war we op moeten letten wat ze verwachten etc. Maar echt super educatief. Onze lerares vertelde ons dat we vooral pedicure behandelingen zullen gaan verzorgen op de boot. Dat vind ik eigenlijk onwijs leuk want je kunt dan mensen ook weer een van alles aansmeren :D Zo vertelde het meisje uit zuid afrika dat nagelstylisten en kappers de meeste producten verkopen omdat ze het meeste met de klanten kunnen praten. Dat hoor ik natuurlijk graag :D
We moeten wel elke dag onwijs vroeg opstaan maar het valt me eigenlijk allemaal nog mee. Vanmorgen ben ik om 5 uur opgestaan en ik was terug in de YMCA om 18.30 toen snel wat gegeten. Morgen heb ik om 8uur mijn entréetoets waar ik 80% voor moet halen. Maar gelukkig hebben vandaag al een hoop mensen de toets gedaan die een ander beroep hebben dus heb al een indicatie wat ik moet leren en kan verwachten.
Maar toch ga ik nog ff leren want moet morgen weer om 5 uur opstaan. Want mijn haar moet perfect zitten moet mogren vroeg mijn uniform strijken ook moet ik me helemaal vol plamuren en als ik geen lipstick op heb dan kan ik de les uit gestuurd worden. Je moet er echt perfect uitzien. Als we met z'n alleen in de bus zitten lijken we net een blik met barbies :D
Heb nog geen moment spijt gehad tot nu toe dat ik ben gegaan. Krijg elke dag steeds meer zin om te gaan cruisen. We leren zoveel op de academy en mijn engels was zo goed vandaag dat de lerares dacht dat ik amerikaans was :D
laat snel weer wat van me horen!
Sorry voor de spelfouten rare zinnen maar heb weinig tijd en wilde toch even snel wat van me laten horen!
10 Augustus 2010 - 21:28
Gebouwgenoot:
Ben blij dat alles is goed gegaan. Jij slaapt toch liever op andere momenten van de dag. Klinkt al heel avontuurlijk.
Ik mis je, tijgertje. -
11 Augustus 2010 - 15:30
Kitty:
ongelooflijk wat er veel van je verlangd wordt.zeker ben ik dat je alles haalt. laat maar gaan jij bent voor mij een echte kanjer. hartegroet kitty