Lekker kleurtje,
Blijf op de hoogte en volg Myrte
22 Oktober 2012 | Mexico, Santa María Huatulco
Wat heb ik in mijn vrije tijd gedaan? Heb een geweldige dag gehad in Aruba lekker naar het strand geweest rond gekeken in Aruba. Vandaag in Hataculto ook weer rondgelopen in het stadje en lekker van de zon en het strand genoten. Woensdag ga ik een tour doen zwemmeb met dolfijnen crew tour voor maar 39 dollar. Heb er helemaal zin in we gaan met een onwijs leuke groep van het schip. Elke keer als we ergens zijn gaan we er wel met een groep op uit. Ben ook weer lekker bijgekleurd vind het jammer dat ik hier al bijna weg ga. Maar de MS Rotterdam is een geweldige kans en nieuwe uitdaging voor me.
Gister was mijn kamer genoot der verjaardag ik heb de hele cabin versierd taart geregeld het was echt een super gezellig feestje. Komende vrijdag gaan we gezellig samen shoppen in San Diego. Heb er al helemaal zin in want Halloween komt eraan en dat is een van de beste feestje die we hebben hier aanboord. De hebben de afgelopen 2 weken 2 keer een crew party gehad maar Halloween kan alleen maar beter worden. Iedereen aanboord is druk in de week om outfits samen te stellen.
Hoop dat ik iedereen weer een beetje heb bijgeklets. :)
31 Oktober 2012 - 11:21
Maja:
Wat leeeeeeuk lief.
Ga ik je eventje zien dan weer? kuss