Precies een maand aan boord - Reisverslag uit Puerto Montt, Chili van Myrte Ruiters - WaarBenJij.nu Precies een maand aan boord - Reisverslag uit Puerto Montt, Chili van Myrte Ruiters - WaarBenJij.nu

Precies een maand aan boord

Door: myrte

Blijf op de hoogte en volg Myrte

08 Januari 2012 | Chili, Puerto Montt

Ben nu echt helemaal gesetteld aan boord. Precies een maand hier tijd vliegt werkelijk voorbij. Vrijdag hebben we zoveel stock gekregen dan ik die dag meer heb gewerkt dan dat ik normaal doe op een sea day. Maar we hebben de vorige cruise meer dan 60.000 dollar over target omgezet onze paycheck was dan ook geweldig. We hebben ook onwijs veel leuke nieuwe dingen ontvangen. Tot op heden nog niks gekocht maar zit er over na te denken een paar oorbellen te kopen van swarofiski omdat we 20% extra korting boven op de normale korting krijgen is het zo goedkoop dat ik het bijna niet kan laten. Maar ik denk er nog even over na. Aan de andere kant een klein laat kerst cadeautje moet kunnen.

Deze cruise zijn er bijna alleen maar amerikanen ze vinden alles duur en klagen alleen maar. Erg vermoeiend. Vandaag ben ik in port maning dus kon niet naar buiten maar dat geeft niet heeft hier de hele dag geregend. Morgen en over morgen 2 sea days dan 2 port days Puerto Arenas en Ushuaia. Dan ga ik zeker naar buiten waarschijnlijk met wat vinden van de casino. De mensen die in mijn groep zitten van de shops zijn niet helemaal mijn types qua having fun zeg maar. De head of securtity is mijn beste buddy aan boord dus veilig ben ik altijd. Het is hier zoveel relaxter dan op Costa iedereen is zo vriendelijk misschien omdat ze gewoon engels praten en niet italiaans schreeuwen.

Nou ik moet zo aan het werk om 17uur dan is het bij jullie al 21.00 Ik ga nog ff relaxen en mijn was opruimen die ik van morgen heb gedaan.

tot snel xx