Snelle update - Reisverslag uit Punta Arenas, Chili van Myrte Ruiters - WaarBenJij.nu Snelle update - Reisverslag uit Punta Arenas, Chili van Myrte Ruiters - WaarBenJij.nu

Snelle update

Door: myrte

Blijf op de hoogte en volg Myrte

31 Januari 2012 | Chili, Punta Arenas

Vandaag de hele dag vrij gehad. Had alleen om 2uur een sercurity training maar daarna ben ik de rest van de dag overal in Punta Arenas geweest. Heerlijk was wel vrij koud en winderig.

Gister met Margot gebeld die is ook weer helemaal up to date. Is toch anders om iemand te spreken via de telefoon dan via de email.

Ik ben gevraagd om in Rio te vertalen omdat er dan mensen uit Rio aan boord komen om alles te checken. Moet dan wel de hele dag werken maar krijg er wel een vrije avond voor mijn uren gewoon terug en mag een avond gratis eten is het chice restaurant hier aan boord. Door dit soort dingen te doen kun je altijd de mensen die je helpt om een gunst vragen.

Mijn kamer genoot was bijvoorbeeld 3dagen geleden jarig en omdat ik altijd alochol verkoop aan de bakker en dingen voor hem appart hou als ie beld met een bestelling voor vrienden kon ik hem vragen een speciale taart voor der te bakken. Was een leuke verrassing voor der. Want hier aan boord voel je je toch nooit echt jarig vooral omdat het een super drukke dag was.

Nu nog ff relaxen in de cabin en dan vroeg naar bed want we hebben weer 2 sea days voor de boeg.

• 31 Januari 2012 - 09:46

Martijn:

Nederlands was ook niet mijn goeiste vak op school