Back in Bermuda baby!!!! - Reisverslag uit Hamilton, Bermuda van Myrte Ruiters - WaarBenJij.nu Back in Bermuda baby!!!! - Reisverslag uit Hamilton, Bermuda van Myrte Ruiters - WaarBenJij.nu

Back in Bermuda baby!!!!

Door: Myrte

Blijf op de hoogte en volg Myrte

09 Mei 2012 | Bermuda, Hamilton

Het is vandaag erg fris in Bermuda maar 20 graden. Maar ik zal bij het begin beginnen New York was geweldig!! Erg vroeg opgestaan de hele dag rond gelopen in New York samen met de Merabella manager zij wist precies waar alles was dus dat was erg gemakkelijk. Heb wat splasjes gekocht in Victoria Secret voor mij en maja voor de rest niets gekocht gewoon rondgekeken.

Morgen ben ik de hele dag vrij heb nog geen concrete plannen gemaakt die worden waarschijnlijk vanavond pas duidelijk maar denk dat we morgen de hele dag naar het strand gaan. Ook zijn we met een groep aan het plannen om morgen avond naar het strand te gaan om te BBQen en nachtzwemmen. De tijd vliegt echt voorbij niet normaal wil helemaal niet dat de tijd zo snel gaat heb het teveel naar mijn zin. Dat is echt het tegenovergestelde van hoe het was op de Costa.

Ik moet zo werken dus ga me ff douchen enzo want moet toch 1uur en 40min aan de bak vanavond :)

• 09 Mei 2012 - 11:38

Blanche:

Damn chick het klinkt zo kickuh! Door jou verhalen wil ik sowieso terug op het schip! Geniet ervan en super tof dat je manager je terug wil, wie weet klim je nog hoger op!!! GRUWELIJK! X