4 zee dagen
Door: myrte
Blijf op de hoogte en volg Myrte
16 Februari 2012 | Argentinië, Buenos Aires
Vanvond blijven we in Buenos Aires maar ik ben IPM (in port meaning) dus ik blijf aan board. Heb vanmiddag al een heel stuk weer gedaan van mijn jewelry training ga zometeen nog ff een beetje doen. En dan vroeg naar bed denk ik want er toch bijna niemand aan boord om wat leuks mee te doen.
Morgen ga ik wel naar buiten hoef pas om 20.00 te werken 3 uurtjes en dan volgende dag begin ik pas om 18.00 want dan zijn we in Monte Video.
Heb het idee dat er zoveel gebeurd is de afgelopen dag maar eigelijk weet ik het al niet meer. Komt denk ik gewoon door te veel koffie en de lange dagen. Hoe dan ook heb het naar mijn zin.
16 Februari 2012 - 10:10
Kitty:
Hallo Myrte, wat klink je toch gelukkig en bevrijdt !! het doet goed om van je te horen.geniet er maaar heel erg van en dit neemt niemand je nog af. in limburg is er dit weekend karneval ! doe zelf niet meer mee maar het is toch een bepaalde sfeer. Pascal en Ellen doen zich die dagen oordopjes aan . kunnen niet t egen die muziek. en ik zou zo weer mee hossen , moet me altijd inhouden. badankt voor je berichten en tot de volgende keer,
dikke knuffel kitty