Hitting target!!
Door: Myrte
Blijf op de hoogte en volg Myrte
29 Mei 2012 | Bermuda, Hamilton
Jaja we hebben onze target gehaald afgelopen cruise!! Wij zijn er van overtuigd dat dat komt omdat we 2dagen totaal gesloten waren. Maar omdat onze manager dit besloten had zonder iemand iets te vertellen worden we nu min of meer gestraft. Deze cruise moeten we elke ochtend open van 8 tot 10 voor vieuwing en van 4 tot 11. Dit is natuurlijk super stom omdat van 8 tot 10 iedereen of aan het slapen is of ontbijten is en niemand naar de shops zal komen. Rond 4 uur komt iedereen terug en gaan ze douchen voor dat ze gaan eten. Dit zijn tijden die Holland america ons gegeven heeft want op deze tijden zijn de meeste mensen aanboord. Werkelijk waardeloos we hebben geen idee of dit voor een cruise is of dat het zo zal blijven maar voor mij is het gelukkig nog maar 3 cruisen zo.
Voor de rest vandaag de hele dag op deck 11 gezeten en mijn watch training gedaan. Heeft me in toaal 2.5 uur gekost maar nu is het gelukkig wel helemaal afgerond. Mijn manger hoeft het alleen nog maar te verzenden.
Heeft weer is hier ontzettend lekker ga dit echt wel misen hoor als ik weer terug kom naar Nederland.
tot snel xx