The Ocean - Reisverslag uit Manta, Ecuador van Myrte Ruiters - WaarBenJij.nu The Ocean - Reisverslag uit Manta, Ecuador van Myrte Ruiters - WaarBenJij.nu

The Ocean

Door: myrte

Blijf op de hoogte en volg Myrte

12 April 2012 | Ecuador, Manta

Vandaag heerlijke dag gehad wederom. Om 12.00 naar het strand gelopen 10 min van het schip vandaan. Heerlijk de voor 2uur gezwommen in de ocean. Heb het idee dat ik een hele pot zout heb ingeslikt maar het was geweldig. Voelde net of dat ik even op vakantie was. Totdat het tijd was om terug te gaan. Want we beginnen vandaag toch niet om 21.00 maar om 18.00. Erg jammer vooral als je erop in bent gesteld dat je maar 2 uurtje hoeft te werken. maar ja Marogt zegt altijd ook aan deze dag komt weer een einde.

Morgen sea day en dan gaan we het panama kanaal in. Ben zo benieuwd. Bijna vergeten eerst gaan we de evenaar nog passeren. Er zal een heel feest om heen worden gehouden hier aan boord. Have to go lots to do lots to see :D

tot snel xx