Goed en slecht nieuws - Reisverslag uit Hamilton, Bermuda van Myrte Ruiters - WaarBenJij.nu Goed en slecht nieuws - Reisverslag uit Hamilton, Bermuda van Myrte Ruiters - WaarBenJij.nu

Goed en slecht nieuws

Door: Myrte

Blijf op de hoogte en volg Myrte

16 Mei 2012 | Bermuda, Hamilton

Jaja ben weer in Bermuda. Vandaag lekker naar het strand geweest. We gaan elke keer naar een ander strand zodat we ze straks allemaal hebben gehad. Maar deze was echt geweldig zo mooi en rustig er waren maar 5 mensen en er was een prive bay waar het de zee erg kalm was. Echt een geweldig dag vandaag. Ga zo met een groep mensen een film kijken en wat drinken en dan gaan we weer naar de overkant CAIRO. Mijn kamergenoot zegt niet eens meer we zijn weer in Bermuda of we gaan naar Bermuda ze zegt nog een dag en dan weer CAIRO. Echt iedereen heeft het zo naar zijn zin dit seizoen. Helaas verdienen we erg weinig maar we hebben het wel naar ons zin.

Vandaag had mijn manager Maja een conference call met het hoofdkantoor. Dit gesprek ging over mij en het plan voor mijn terug keer hier aan boord. Zoals het er nu naar uit ziet zal ik eerst 2 maanden ergens anders heen gaan en dan krijg ik een transfer naar de MS Veendam. Het goede nieuws is tenminste dat ik weer hier terug kom en dat ik getraind zal worden als assistend waar ik al aan begonnen ben. Maar de tweede helft van mijn tweede contact zal ik al als assistend werken.

Ben afgelopen zondag wederom in New York geweest met de merabella manager super gezellig we hebben geshopt gelunched en rondgelopen in New York ( times square) echt een geweldige stad!

Het gaat dus erg goed met me en heb nog maar 4 weken te gaan. Zie jullie allemaal snel!