Genoten - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Myrte Ruiters - WaarBenJij.nu Genoten - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Myrte Ruiters - WaarBenJij.nu

Genoten

Door: myrte

Blijf op de hoogte en volg Myrte

23 Januari 2012 | Argentinië, Buenos Aires

Heb heerlijke dagen gehad de afgelopen dagen! Puerto Madryn was een super gezellige dag. Toen ik naar buiten ging was het een beetje regenachtig maar daarna kwam de zon uit heerlijk over het strand gelopen rond gekeken in alle winkeltjes wat gedronken met vrienden. Was gewoon heerlijk zo lange vrije dag. Gister in Montevideo hebben we weer stock gekregen allerlei dingen maar we hebben gewoon geen plaats meer voor spullen. Omdat we in Santiago zoveel spullen hadden gekregen hebben we geprobeerd de hele cruise onze opslagruimte op te ruimen maar dat lukt gewoon niet. Maar ik ben er zeker van dat als ik terug kom heb ik de meest gespierde armen ooit. Van al het sjouwen en tillen van alle dozen. Na de stock heb ik heerlijk buiten aanboord gelunched en daarna had ik een afspraak met Amarie in de spa heb mijn haar geverfd en geknipt na al die zee dagen voel ik me weer als nieuw lekker bij geslapen en weer helemaal opgefrist.
Ben net wakker ga zo ff naar het park in Buenos Aires gewoon even rondlopen en beetje zon pakken. Daarna denk ga ik ff relaxen in het bubbelbad hier aan boord en genieten van het uitzicht. Hoef vandaag pas om 21.00 uur te beginnen heerlijk zo’n dag. We hebben afgelopen cruise wederom onze target gehaald en nog veel meer omgezet. Hoop alleen dat er niet meer zoveel amerikanen tergelijker tijd een cruise doen. Vind het toch gezelliger met een beetje een mix. Amerikanen kunnen soms heel lastig zijn en houden ervan om elke dag te komen praten. Nu is dat niet erg maar soms heb ik daar gewoon geen tijd voor.

Nou ik ga er een eind aan maken en genieten van de zon!

• 24 Januari 2012 - 22:30

Blanche:

Oke ik ben overtuigd! Shop op holland america is the shit! Zeker dat ik nog zo'n contract wil doen!!! ENJOY! :-) x